Rreth Nesh

Grupi Info i Barletta ka funksionuar që nga viti 1994 në fushën e komunikimit publik.

Kompania mëmë Info S.r.l. ishte kompania e parë në Itali që u ofron organeve publike shërbimin e reklamimit ligjor në lidhje me njoftimet dhe tenderët.

Që nga krijimi i saj, Info S.r.l. ka punuar me më shumë se 5,000 Administratat Publike Italiane, duke fituar tendera të shumta publike për komunikim institucional dhe duke u bërë një koncesionere e Istituto Poligrafico Zecca dello Stato, si dhe gazetat kryesore kombëtare (Il Sole24Ore, Il Fatto Quotidiano, Il Manifesto, La Repubblica, Il Corriere e mbrëmjes, etj.).

Në vitin 2018 sfida e re: publicAL është lindur me qëllim të transferimit të njohurive të Info S.r.l. gjithashtu në tregun shqiptar të komunikimit dhe prokurimit publik.

Për më tepër, përmes marrëdhënieve të shumëfishta institucionale të trashëguara nga kompania mëmë dhe mbështetjes së partnerëve të shumtë lokalë me njohuri të thellë të territorit, publicAL mund të jetë pikë referimi për të gjitha ato kompani që synojnë të vlerësojnë mundësitë e biznesit dhe të ndërkombëtarizimit në Shqipëri dhe në Ballkan.