SË BASHKU JEMI MË TË FORTË

SHËRBIMET

Komunikimi dhe Media

Përvoja e Grupit të Informacionit në sektorin e komunikimit, lejon që Publiku të jetë në gjendje të plotësojë nevojat e shumëfishta të klientëve të saj publikë dhe privatë.

Lexo më shumë

h

Prokurimi Publik

Mbështetja e Administratës Publike në menaxhimin dhe publikimin e thirrjeve për oferta është biznesi kryesor i PublicAL dhe Info Group.

Lexo më shumë

Ndërkombëtarizimi

Nëpërmjet një rrjeti të artikuluar të partnerëve lokal, PublicAL është në gjendje të shoqërojë kompanitë në rrugët e internacionalizimit në Shqipëri.

Lexo më shumë

 Kush Jemi Ne

Grupi Info i Barletta ka funksionuar që nga viti 1994 në fushën e komunikimit publik.

Kompania mëmë Info S.r.l. ishte kompania e parë në Itali që u ofron organeve publike shërbimin e reklamimit ligjor në lidhje me njoftimet dhe tenderët.

Që nga krijimi i saj, Info S.r.l. ka punuar me më shumë se 5,000 Administratat Publike Italiane, duke fituar konkurse të shumta institucionale dhe duke u bërë një koncesionere e Institutit të Migracionit Policato, si dhe gazetat kryesore kombëtare (Il Sole24Ore, Il Fatto Quotidiano, Il Manifesto, La Repubblica, Il Corriere della Sera, etj).

TENDERA

konsultohuni me thirrjet e fundit për oferta në Shqipëri

Lajme

UDHËZIME

Partner

Projekte

KONTAKT

Për më shumë informacion mund të na gjeni në zyrat tona ose të na kontaktoni.

Rruga Themistokli Gërmenji, Pallati 4, Shkalla 1, Kati 2, Ap. 7 Tirane, Albania

+39 3206394832
+355 69 918 8288

E-MAIL

PARTNERËT